تلفن تماس: 021-45863
اطلاعیــه شماره 3487

تولید چای کیسه‌ای قوری سیاه ایرانی زعفرانی در بادران

پنجشنبه، 9 دي ماه 1400

چای کیسه‌ای قوری سیاه ایرانی زعفرانی به دلیل استقبال توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان از طریق سایت شرکت شبکه بادران و جاست‌بی‌های سراسر کشور قابل دسترسی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی شبکه بادران؛ در گذشته مردم برای درمان بسیاری از مشکلات جسمی خود از زعفران استفاده ‌می‌کردند. در طب سنتی از زعفران برای تقویت میل جنسی، تقویت روحیه، بهبود حافظه، لاغری و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی استفاده ‌می‌شود. در روزگار باستان، رومیان از زعفران به عنوان یک عطر استفاده ‌می‌کردند، درحالی که چینی‌ها برای اهداف پزشکی از چای زعفران استفاده می‌کردند. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه‌ها از زعفران نیز می‌توان در تهیه چای استفاده نمود و اصطلاحاً به آن چای زعفران می‌گویند. چای سیاه ایرانی دمی با طعم زعفران BUT برای اولین بار در ایران به صورت کیسه‌ای بزرگ مخصوص قوری و فلاکس تهیه شده است. این چای از بهترین چای‌های ایرانی با طعم زعفران و با بالاترین کیفیت در بسته بندی‌های 20 عددی عرضه می‌گردد. در تولید این محصول علاوه بر دقت در انتخاب بهترین چای، استفاده از ماشین‌آلات تمام‌اتوماتیک و بدون دخالت دست و بسته‌بندی بسیار زیبا، از فناوری‌ ویژه‌ای استفاده شده که باعث گردیده محصول موجود فاقد هرگونه Pathogen(عوامل بیماری‌زا) باشد. لازم به ذکر است که این چای حاوی مطلوب‌ترین اسانس گیاهی و ارگانیک درجه یک می‌باشد.
شایان ذکر است؛ این محصول با شماره پروانه سیب سلامت 20677 / 56 دارای مزایایی مانند ضدافسردگی و نشاط‌آور، پیشگیری از بیماری‌های قلبی، تقویت حافظه، پیشگیری از ابتلا به سرطان، کاهش و کنترل فشارخون، تقویت سیستم ایمنی و همچنین تسکین و کاهش درد‌های قاعدگی می‌باشد.
گفتنی است؛ زعفران یکی از ارزشمند‌ترین و گران‌قیمت‌ترین گیاهان جهان است که طلای سرخ نیز نامیده شده و به عنوان یکی از گیاهان دارویی ذکر شده در کتب طب سنتی شناخته ‌می‌شود. تاریخچه زعفران بسیار قدیمی است و این گیاه خاص حدود 3500 سال قدمت دارد. در گذشته مردم برای درمان بسیاری از مشکلات جسمی خود از زعفران استفاده ‌می‌کردند. در طب سنتی از زعفران برای تقویت میل جنسی، تقویت روحیه، بهبود حافظه، لاغری و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی استفاده ‌می‌شود. در روزگار باستان، رومیان از زعفران به عنوان یک عطر استفاده ‌می‌کردند درحالی که چینی‌ها برای اهداف پزشکی از چای زعفران استفاده می‌کردند. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه‌ها از زعفران نیز می‌توان در تهیه چای استفاده نمود و اصطلاحاً به آن چای زعفران می‌گویند. رشته‌های زعفران ترکیبات بسیار ارزشمندی شامل آنتوسیانین، آلفاکاروتن، بتاکاروتن، زاکسانتین، ویتامینB وC و دیگرکاروتنوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها را دارا هستند که باعث کاهش استرس و مبارزه با عفونت ‌می‌شود. یک قاشق غذاخوری زعفران (حدود 2 گرم) حاوی 28 درصد از نیاز روزانه منگنز و 3 درصد از نیاز روزانه ویتامینC است. وجود منگنز از فرایند تولید آنزیم و متابولیسم انرژی حمایت ‌می‌کند و باعث تقویت استخوان‌ها و بهبود زخم ‌می‌شود. همچنین زعفران حاوی ویتامینA، ویتامینB6، منیزیم، پتاسیم، فسفر و امگا 3 می‌باشد؛ و از آنجایی که فقط حاوی 6 کالری است برای هر نوع رژیمی نیز ایده آل است.
آنتی‌اکسیدان‌های چای زعفران می‌توانند خطر بیماری‌‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. فلاونوئیدها به ویژه لیکوپن زعفران هم باعث حفاظت بیشتر می‌شود. مطالعات متعددی نشان داده است که این چای قادر است با تأثیر بر تعادل هورمونی مغز تأثیرات قابل توجهی بر خلق و خو، اضطراب و علائم افسردگی داشته باشد. تأثیر این چای بر مغز به خاطر وجود آنتی‌اکسیدان‌ها بسیار زیاد است؛ زیرا ‌می‌تواند رسوب پلاک در مغز را کاهش دهد و خطر بیماری‌‌های عصبی مانند آلزایمر یا پارکینسون را کاهش دهد. آنتوسیانین و کاروتنوئیدهای موجود در زعفران و پس از آن در چای، باعث خنثی‌سازی رادیکال‌‌های آزاد می‌شوند. این عمل ‌می‌تواند سطح التهاب مزمن را کاهش دهد و از بیماری‌‌هایی مانند سرطان، آرتریت و بیماری‌‌های قلبی عروقی جلوگیری کند. کاهش و کنترل فشارخون از جمله خواص چای زعفران است. تعدادی از مطالعات نشان داده‌اند که این چای ‌می‌تواند فشارخون را کاهش دهد و همچنین باعث کاهش میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول ‌می‌شود؛ که این امر از بروز حملات قلبی در فرد می‌کاهد. آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضد‌التهابی این چای می‌تواند به بهبود وضعیت پوست منجر شود و پوست را از ابتلا به بیماری‌‌هایی چون پسوریازیس و اگزما محافظت کند. چای زعفران دارای ویتامینC است که یک ماده مغذی برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن محسوب شده و باعث تولید کلاژن ‌می‌شود. چاي سیاه داخلی به كارگرفته شده در اين محصول از بهترين مزارع چاي انتخاب شده و بدون هيچ مواد شيميايي عمل‌آوري و بسته‌بندي شده است و از نظر سلامت، طعم و رایحه جزء بهترين نوشيدني‌ها محسوب مي‌گردد.

تولید چای کیسه‌ای سیاه ایرانی زعفرانی در بادران