تلفن تماس: 021-45863
اطلاعیــه شماره 2217

بسیار مهم : فواید شگفت انگیز نوشیدنی کامبوچا

چهارشنبه، 14 اسفند ماه 1398

  یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کامبوچا محصولی با قدمت بیش از 2 هزار سال است، که در گذشته برای درمان انواع بیماری‌ها تهیه و تجویز می‌شد؛ اعلام کرد : هر چند چای تخمیری کامبوچا طرفداران زیادی دارد اما این نوشیدنی سلامت، آنگونه که باید در کشورمان شناخته شده نیست و لازم است مردم با این محصول سالم و اثرگذار بیشتر آشنا شوند.
به گزارش مرکز رسانه و اطلاع رسانی شبکه بادران، کامبوچا دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، کنترل آسم و بهبود سیستم عصبی است.از این رو این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود.
رضا خیرآبادی بلاسی در این خصوص تصریح کرد: کامبوچا از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوچا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که چندین روز طول می‌کشد، چای کامبوچا آماده می‌شود.
وی گفت: کامبوچا یک نوشیدنی «پروبیوتیک» است و از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم، اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است.
خیرآبادی بلاسی بیان کرد: این نوشیدنی مفید باعث بهبود عملکرد کبد می‌شود و از اسیدی شدن کبد جلوگیری می‌کند. اسید گلوکزونیک موجود در کامبوچا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی‌ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود.
این کارشناس تغذیه گفت: نوشیدنی سلامتی کامبوچا انرژی‌زا است و میزان جذب آهن بدن را افزایش می‌دهد. کامبوچا باعث تنظیم متابولیسم شده و منجر به کاهش وزن می‌شود.