تلفن تماس: 021-45863
کـد کالـا 50709

روغن گیاهی خالص ماکادمیا آموس وان

روغن گیاهی ماکادمیا
  • موجودي کالا:5546 عدد
  • امتیـاز تجاری (BP):74
  • ارزش تجاری (BV):237,755 ریال
  • قیمت مصرف کننده :679,300 ریال
  • قیمت توزیع کننده :
645,334Rls

توضیحات

شماره پروانه سیب سلامت:56/21364
دانه ماکادمیا از درخت ماکادمیا که اولین بار در جنگلهای بارانی استرالیا کشف شد، به دست می آید. بومیان استرالیا به علت ارزش غذایی بالا و فواید فراوان دانه ماکادمیا برای سلامت پوست و مو، احترام زیادی برای ماکادمیا قائل بودند. روغن ماکادمیا حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب است که در محصولات طبیعی مراقبت از پوست، ارزش زیادی دارد و استفاده میشود. بسیاری از نرم کننده ها، کرمهای صورت ، لوسیونهای بدن و شامپوها حاوی این روغن مقوی گیاهی هستند. فقط دو نوع درخت ماکادمیا میوه تولید می کنند که در لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود. میوه این درخت به شکل فندق بوده و از آن به طریق فشرده سازی روغن گرفته و تصفیه می شود. این روغن شامل اسید های پالمیتولیک ، اسید اولوئیک و اسید لفیولیک از خانواده امگا ۶ می باشد که شباهت زیادی به ترشحات غدد چربی پوست افراد در سنین جوانی و شادابی یعنی 14 تا 25 سالگی را دارد. این روغن سرشار از اسید های چرب اشباع نشده امگا 9،۶ و ۳  و ویتامین Eاست که به پوست طراوت و شادابی داده و از خشکی و چروک شدن آن جلوگیری می کند. روغن ماکادمیا در جوان سازی پوست بسیار موثر است. این روغن پوست را در تمام طول روز مرطوب نگه می د ارد و مانع خشکی آن می شود. در ادامه به کاربردهای روغن ماکادمیا در زیبایی و سلامت پوستمی پردازیم:

درمان خشکی پوست :
اسید اولئیک یا همان امگا-9 حدود 60 درصد روغن دانه ماکادمیا را تشکیل میدهد. این ماده کمک میکند روغن در مقابل رادیکالهای آزاد از بدن محافظت کند. رادیکالهای آزاد مولکولهایی هستند که یک الکترون خود را از دست داده اند و در نتیجه به سلولهای دیگر بدن حمله میکنند تا الکترون از دست رفته خود را به دست بیاورند و به این ترتیب به سلولهای بدن آسیب میرسانند. در اصل اسید اولئیک مانع میشود  رادیکالهی آزاد به سلولهای سالم حمله کنند. اسید اولئیک نرم کننده عالی نیز می باشد، چرا که در اعماق لایه بیرونی پوست نفوذ میکند و پوست را به مدت طولانی و به شیوه موثر مرطوب نگه میدارد. این امر مانع خشکی و پوسته پوسته شدن و لکه دار شدن پوست می شود. 

مبارزه با چین و چروک :
روغن ماکادمیا غلظت بالایی از اسید پالمیتولئیک را نیز دارا میباشد. اسید پالمیتولئیک در پوست افراد جوان به صورت طبیعی وجود دارد. این اسید چرب امگا 7، با افزایش سن از بین می رود و پوست را مستعد چین و چروک و تخریب رادیکالهای آزاد می کند. روغن آجیل ماکادمیا با محتوای اسید پالمیتولئیک خود، پوست را احیا، مرطوب و لطیف میکند و بطور همزمان بافتها را به تجدید و رشد تحریک می کند. همچنین این ماده خاصیت نرم کنندگی دارد که به نرمی پوست کمک می کند. 
 
 
خواص ضد آکنه روغن ماکادمیا :
در مطالعه ای که توسط  موسسه Marshall Dermatology Research Laboratories   صورت گرفت، مشخص شد در بیماران آکنه مقدار اسید لینولئیک یا همان مخلوطی از امگا-3 و 6 است در سطح پوست آنها کم بود. بدون این اسید، پوست مستعد جوشهای سر سیاه و سر سفید و آکنه میشود چون چربی طبیعی پوست ضخیم و چسبناک شده و منافذ پوست را مسدود میکنند. بدتر از آن این است که هر قدر آکنه شدیدتر باشد، پوست کمتر اسید لینولئیک تولید میکند. از آنجایی که تقریبا 3 درصد از روغن ماکادمیا از این اسید مهم تشکیل شده است، مالیدن این روغن بر روی پوست به تنظیم و تعادل پوست و جلوگیری از ایجاد  آکنه کمک می کند. 

خاصیت محافظت از کلاژن و تحریک تولید آن :
روغن ماکادمیا سرشار از فیتواسترول است. فیتواسترول ترکیبی بر پایه گیاهی است که ساختار و عملکرد آن در گیاهان با ساختار و علمکرد کلسترول خوب در بدن انسان یکسان است. این ترکیبات، هورمونهای استروئید لازم برای رشد و عملکرد طبیعی را تولید میکنند. محققان موسسه  Environmental Medicine   در دوسلدورف آلمان دریافته اند که هنگامی که فیتواسترولها را بر پوست بمالید، نه تنها قابلیت جلوگیری از کاهش کلاژن را دارند بلکه میتوانند تولید کلاژن جدید را نیز تقویت کنند. کلاژن همانند چسبی که بدن را به هم نگه میدارد، عمل کرده و برای جلوگیری از چین و چروک و ناراحتی های دیگر پوستی لازم است.

محصولات مشابـه